, phonedoctor voor je iphone
, phonedoctor voor je iphoneWerken alle hardwarematige onderdelen van je iPhone nog correct? Dat is een vraag die je kunt stellen aan Phone Doctor. Een handige applicatie die je iPhone op 27 punten helemaal doorlicht. Hoe is het gesteld met je batterij, knoppen, multitouch, enzovoorts.

Daarnaast kan hij ook de CPU, geheugen, Wi-Fi, etc. doorlichten en je voorzien van een hoop extra informatie.

Klik hier om Phone Doctor te downloaden in de iOS, start de applicatie op en Phone Doctor vraagt je onmiddellijk om enkele tests uit te voeren. Je gaat de accuraatheid van het multitouchscherm testen, accelerometer, de knoppen, camera, enzovoorts. Na het testen kan een certificaat gemaakt worden dat je altijd kunt voorleggen wanneer je jouw iPhone gaat doorverkopen.

Het testen van je iPhone duurt ongeveer 10 minuten. De tests moet je niet onmiddellijk doorlopen, dit kan altijd nog later hervat worden. Via de applicatie kun je allerlei statistieken zien over je iPhone en kan hij tips geven om je batterij te besparen. Het heeft geen zin om iedere dag de tests uit te voeren, maar een paar keer per jaar kan geen kwaad.

Download: https://itunes.apple.com/nl/app/phone-doctor-plus-check-27/id565111904?l=en&mt=8&uo=4&at=1l3v8QR&ct=asplugin

Bron: http://www.appletips.nl/phone-doctor-controleer-of-er-iets-mis-is-met-je-iphone/

, phonedoctor voor je iphone