Klant reviews

klant reviews

Hendrik-Jan Poort

ictwaarborg keurmerk pcdokteraanhuisMicrosoft Certified Professional

Bent u tevreden over uw reparatie en de door ons verleende service? Laat het ons en anderen dan hieronder weten in de klant reviews.

 

 

Wilt u ons beoordelen ? Klik op onderstaande links

  review rating 5  Vandaag opnieuw een goede ervaring gehad met Hendrik-Jan. Hij heeft de website voor mij gebouwd en helpt mij de website onderhouden e.d. Zeer tevreden over zijn dienstverlening. Reageert vrijwel direct en denkt met je mee.

  thumb Sibrecht Tulp
  7/06/2017

  review rating 5  Ik ben heel blij met mijn overstap van student aan huis naar de PC Dokter aan Huis. Hij is erg betrouwbaar. Lost problemen goed op. Daarnaast is hij klantgericht.behalve het oplossen van het probleem krijg ik gratis advies en informatie over hoe ik dergelijke problemen kan voorkomen. Super!

  thumb Jacob Beets
  9/08/2016

  review rating 5  Echt een aanrader. en goed service. Ton

  thumb Ton Korver
  9/02/2016

  review rating 5  Ik kwam pcdokteraanhuis-rijnmond tegen via google. En ben erg blij met mijn overstap van studentaanhuis.nl naar 010computerhulp.nl Dankzij pcdokteraanhuis mijn trage pc vervangen voor een betaalbare macmini. Dus als je zoekt naar een betaalbare en professionele oplossing voor zowel windows als mac dan moet je pcdokteraanhuis-rijnmond inschakelen.

  thumb O. Oostewaal
  4/23/2017

  review rating 5  Mijn externe harde schijf was niet meer toegankelijk en ik ben geadviseerd naar een gespecialiseerd bedrijf te gaan voor een data-recovery. Kosten zijn rond de € 1000 euro plus materiaal plus onderzoekskosten. Maar ja, als al je foto's van de laatse 15 jaar op die schijf staan wil je wat. Toen op marktplaats de pcdokteraanhuis gevonden. Dan sta je toch even raar te kijken, top service, snel opgelost, alle foto's teruggekregen en perfect contact gedurende de hele tijd! Kwaliteit is dus gewoon nog te krijgen voor een faire prijs! Alle lof voor dhr. Poort voor zijn geweldige werk. Zijn bedrijf zou ik iedereen aan willen bevelen! Erik de Leest

  thumb Erik de Leest
  4/03/2014